VISI MODEĻI

3008

Iepazīstiet jauno krosoveru PEUGEOT 3008 un tā unikālo stilu, kas lauž izveidotos krosoveru kodus. Tā spēcīgās līnijas apvieno spēku un izsmalcinātību, dinamismu un maigumu. Modernākais un augstāka līmeņa PEUGEOT i-   Cockpit® un arī uzstādīto inovatīvo tehnoloģiju palete ir izstrādāta, lai desmitkāršotu jūsu   labsajūtu un drošību. Ar efektīvajiem UZLĀDĒJAMĀ HIBRĪDA, BENZĪNA UN  DĪZEĻDZINĒJIEM jūs varat sajust veiklu   vadāmību un tīru braukšanas prieku.

DIZAINS

BRIGHTER DESIGN*


* Iedvesmas pilns dizains
Jaunā krosovera PEUGEOT 3008 eksterjera dizains izceļ tā pārliecības pilno raksturu, spēka un plūdenuma līdzsvaru. Jaunā drosmīgā priekšdaļa tam piešķir spēcīgu individualitāti. Šis augstākā līmeņa modelis paver drosmīgu, modernu laikmetu.

JAUNS PRIEKŠDAĻAS IZSKATS
Jaunā krosovera PEUGEOT 3008 spēkpilnā, izsmalcinātā priekšdaļa ar vertikālo radiatora režģi bez rāmja un spārniem pagarinājumā veido rītdienas estētiskos kodus.
JAUNI PRIEKŠĒJIE LUKTURI
Priekšējā apgaismojuma signatūra, jau sākot no modeļa pamata līmeņa, ietver LED priekšējos lukturus, ko pasvītro dienas gaitas gaismas ar PEUGEOT raksturīgiem no pirmā acu uzmetiena atpazīstamajiem “gaismas ilkņiem”, kā arī Full LED gaismas ar SDL* funkciju.


* Statiskā virziena apgaismojuma funkcija, kas ievērojami uzlabo redzamību līkumos, standarta aprīkojums GT un GT Pack versijās un kā papildu aprīkojums ACTIVE un ALLURE līmeņos (atkarībā no tirgus)

SPĀRNA UZLIKAS
Hromētas priekšējo spārnu uzlikas, kas vizuāli pagarina lukturus, turpinās ar hromētu jumta arkas apdari līdz pat aizmugurējam spoileram. Izsmalcināta un dinamiska, šī līnija seko jaunā krosovera PEUGEOT 3008 silueta kustībai.
JAUNI VIEGLMETĀLA DISKI
Pavisam jauna dizaina 19″ San Francisco* vieglmetāla diski ar dimanta griezuma efektu, platie riteņu arku aizsargi un pamatīgie durvju sliekšņi vairo jaunā krosovera PEUGEOT 3008 robusto dinamismu.
JAUNAS AIZMUGURĒJĀS GAISMAS
Aizmugurē jaunie PEUGEOT Full LED tehnoloģijas lukturi ietver raksturīgo 3D nagu formas dizainu un dinamiskos virzienrādītājus. Lukturi ir pārklāti ar dūmakaini caurspīdīgu stiklu, kas pagarina bagāžas nodalījuma melno joslu abās automobiļa pusēs, vizuāli paplatinot tā aizmuguri sportiskākam iespaidam.

„BLACK PACK“ IZVĒLES IESPĒJA

Piešķiriet savam jaunajam krosoveram PEUGEOT 3008 vēl vairāk dinamisma un elegances, ekskluzīvi GT un GT Pack versijās, izmantojot „Black Pack“ izvēles aprīkojumu un tā īpašos „black“ elementus.

Jau uzreiz izcelieties ar neparasto radiatora režģa „Dark Chrome“ krāsu un tā ikonisko Lauvu.
Monogrammas “3008”, “GT” un “PEUGEOT” ir veidotas satīna melnā krāsā, esot perfektā harmonijā ar jumta stieņiem.
Priekšējais spoileris, spārnu un jumta dekoratīvi elementi, kā arī aizmugurējā bampera dekoratīvā josla ir nokrāsota glancētā melnajā krāsā.
Īpašajiem 19” dimanta griezuma vieglmetāla diskiem “Washington” piešķirts Onyx Black glancētais Black MIST tonis.

VADĪTĀJA VIETA I-COCKPIT®

UZLABOTA PIEREDZE

UNIKĀLĀ PIEREDZE AR PEUGEOT i-COCKPIT®
Pateicoties PEUGEOT augstākās klases ergonomiskajai sēdpozīcijai un modernizētajam i-Cockpit®, braukšana ar jauno krosoveru PEUGEOT 3008 kļūst vienkārša un intuitīva – pilnveidota komforta un drošības apstākļos.
Tā kompaktā daudzfunkcionālā stūre piedāvā vairāk izjūtu un lieliskas manevrētspējas. Jaunais 10” HD skārienekrāns apvienojumā ar 3D navigāciju un balss vadību piedāvā “multi-touch” tehnoloģiju.
Elegantie hromētie Toggle Switches pārslēdzēji nodrošina ātru un intuitīvu piekļuvi dažādām komforta funkcijām. Tā konfigurējamais augstas kvalitātes digitālais mēraparātu panelis acu augstumā ir viegli pielāgojams**, tas nozīmē, ka varat braukt nenovēršot acu skatu no ceļa.
Uzlādējamā hibrīda versijā PEUGEOT i-Cockpit® ietver veselu īpaši veidotu informācijas pasauli, kas ļauj pārraudzīt konkrētus braukšanas datus instrumentu panelī jūsu redzamības laukā (braukšanas režīmu, baterijas uzlādes līmeni un elektriskās gaitas rezervi) un skārienekrānā – enerģijas patēriņa statistiku (elektriskās un degvielas).

SAVIENOJAMĪBA

Savienotā navigācija
Peugeot Connect dod jums piekļuvi tiešsaistes pakalpojumu pakotnei, izmantojot Connected Navigation Pack, tajā skaitā TomTom Services informācijai par satiksmi un bīstmajām zonām reāllaika režīmā.
Mirror Screen
Izmantojot funkciju Mirror Screen, jūs varat izbaudīt jūsu ar Apple CarPlayTM vai Android AutoTM savietojamā viedtālruņa lietotnes automobiļa skārienekrānā un vienmēr uzturēt savienojumu, pateicoties bezvadu uzlādes vietai**, kurā salona priekšā novietots jūsu viedtālrunis. Aizmugurējo pasažieru rīcībā ir divas USB uzlādes ligzdas, ko var izmantot portatīvo ierīču uzlādēšanai.
FOCAL® Hi-Fi skaņas sistēma
FOCAL® Hi-Fi sistēma, esot tehnoloģisko inovāciju avangardā, dāvā izcilas kvalitātes skaņu. Centrālais kanāls un augsto frekvenču skaļruņi ir pārklāti ar jaunu “Bronze Belem” krāsu, savukārt sīklietu kaste, kas izvietota zem pasažiera sēdekļa, atbrīvo papildu vietu bagāžas nodalījumā.

DZINĒJI

SMART HIGH TECH*

*Inteliģentās tehnoloģijas

Ar jauno krosoveru PEUGEOT 3008 jums ir iespēja brīvi izvēlēties enerģiju, nezaudējot funckionalitāti, ko sagaidāt no PEUGEOT markas automobiļa: plašu salonu, ietilpīgu bagāžas nodalījumu un vairāk par visu – braukšanas pieku.

 

Iekšdedzes dzinēji
Jaunā krosovera PEUGEOT 3008 plašais iekšdedzes dzinēju klāsts pilnā apmērā ir aprīkots ar Stop&Start sistēmu.
– Benzīna dzinēji augstākā līmeņa vadāmībai un sniegumam:
• PureTech 130 S&S EAT8,
– Dīzeļdzinēji*, kas ļauj apvienot augstu veiktspēju un ierobežotu izmešu daudzumu:
• BlueHDi 130 S&S EAT8.
Automātiskā pārnesumkārba EAT8 ar pārslēgiem pie stūres un elektrisko vadību nodrošina ātras un vienmērīgas pārnesumu pārejas, izmantojot Quickshift tehnoloģiju. Šī pārnesumu optimizācija rada ietaupījumu un komfortu lietojot, lai vadāmība un braukšanas prieks būtu vēl intensīvāks.
Uzlādējamā hibrīda dzinēji
Jaunais uzlādējamā hibrīda krosovers PEUGEOT 3008 ir pieejams HYBRID4 (4 riteņu piedziņa, 300 zs) versijā. Tā apvieno šādus elementus:
• benzīna dzinējs PureTech 147 kW/200 zs,
• divi 80 kW/110 zs elektromotori.
13,2 kWh akumulatora baterija nodrošina 100 % elektriskā režīma autonomiju 59 km pēc WLTP*(69 km pēc NEDC).
Jaunais uzlādējamā hibrīda krosovers PEUGEOT 3008 ir pieejams HYBRID4 (2 riteņu piedziņa, 225 zs) versijā. Tā apvieno šādus elementus:
• benzīna dzinējs PureTech 132 kW/180 zs,
• 80 kW/110 zs elektromotors.
13,2 kWh akumulatora baterija nodrošina 100 % elektriskā režīma autonomiju 56 km pēc WLTP(65 km pēc NEDC*).

INOVATĪVAS TEHNOLOĢIJAS

Jaunā krosovera PEUGEOT 3008 jaunākās paaudzes autovadīšanas palīgsistēmas vēl vairāk uzlabo komfortu un drošību, jūs tuvinot autonomajai braukšanai.

Neatkarīgi no tā, vai tās atklāj ceļu satiksmes ierobežojumus (paplašināta ceļa zīmju atpazīšana), palīdz jums satiksmes plūsmā (Drive Assist Plus Pack, adaptīvā kruīza kontrole „ACC“ Stop & Go, palīgsistēma pozīcijas vai satiksmes joslas saglabāšanai ar sānmalu detektēšanas sistēmu) vai analizē braukšanas vidi (aktīvā aklās zonas uzraudzības sistēma), šīs braukšanas palīgsistēmas ir papildu garantija, lai automobili varētu vadīt ar mierīgu prātu.

NIGHT VISION
Nakts apstākļos ekskluzīvā “Night Vision” sistēma ar infrasarkano staru kameru konstatē gājēju vai dzīvnieku klātbūtni līdz pat 200 m lielā attālumā transportlīdzekļa priekšā ārpus lukturu darbības zonas un brīdinās jūs ar trauksmes signālu. Automātiskā avārijas bremzēšana var ieslēgties arī, ja automobiļa tuvumā tiek konstatēti gājēji vai velosipēdisti.
Advanced Grip Control
Advanced Grip Control ir aprīkojuma komplekts, ko veido uzlabotā vilces kontrole, īpašas riepas un palīgs braukšanai no kalna Hill Assist Descent Control. Sistēma ļauj pielāgot saķeri visgrūtākajiem braukšanas apstākļiem: sniegā, dubļos vai smiltīs.
4 RITEŅU PIEDZIŅA
Augstas veiktspējas HYBRID4 versija ar četru riteņu piedziņu piedāvā vairāk sajūtu un uzlabotu saķeri uz ceļa vai sarežģītā apvidū, kā arī sniedz Hill Assist Descent Control priekšrocības.
JOSLAS PAMEŠANAS BRĪDINĀJUMS
Joslas pamešanas brīdinājums ir sistēma, kas ar kameru, kas atpazīst nepārtrauktas un pārtrauktas ceļa līnijas, uzrauga, vai automobilis nejauši nešķērso ceļa marķējumu. Identificējot risku, tā brīdina vadītāju un koriģē automobiļa trajektoriju.
ĀTRUMA IEROBEŽOJUMA ZĪMES
Šī sistēma atpazīst un nolasa ātruma ierobežojuma un ātruma ierobežojuma beigu zīmes, un parāda tās instrumentu panelī. Sistēma ņem vērā arī navigācijas sistēmas informāciju par ātruma ierobežojumiem.
Sistēma ietver arī ieteikumus par ātruma ierobežojumu:
vadītājam ir iespēja pielāgot braukšanas ātrumu atbilstoši ātruma ierobežojumam, ko nolasījusi kamera, izmantojot automašīnas kruīza kontroli.
KRUĪZA KONTROLE
Sistēma ar radara palīdzību atpazīst priekšā braucošo automašīnu un automātiski ietur iepriekš izvēlēto drošo attālumu, izmantojot bremzes un akseleratoru. Ja nepieciešams, sistēma darbojas līdz brīdim, kad automašīna pilnībā apstājas (ar automātisko pārnesumkārbu vai līdz 30 km/h ar manuālo pārnesumkārbu).